Ympäristö ja kuljetukset

TOIMITAMME LAADUKKAAT MERENELÄVÄT KOTIOVELLESI

Ympärivuotinen toiminta vaatii kilometrinsä. Suomen suurimpana kalan suoratoimittajana ajamme satoja kilometrejä viikoittain. Ympäristön suojelu lähtee pienistä teoista, joita jokainen meistä voi tehdä päivittäin. Valintamme reittisuunnittelusta ajokalustoomme on tarkoin harkittu noudattamaan ekologisia periaatteitamme.

Olemme valinneet maailman parhaimmat vastuullista kalastusta harjoittavat toimittajat, jotta voimme tarjota sinulle syvien merien parasta herkkua. Meret ovat intohimomme ja voimmekin ylpeänä tarjota tuotteita joita et löydä lähikaupasta etkä aina edes alan erikoisliikkeistä. Valitse runsaasta valikoimastamme ja tuomme tuotteet kotiovellesi. Toimitamme ilmaiseksi 7 päivänä viikossa.

Kala-Auto on vuodesta 2006 toimittanut kala- ja äyriäistuotteita joka puolelta maailmaa suoraan kotitalouksille seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Salo, Tammisaari, Hanko, Raasepori, Lohja, Tampere, Lahti, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Porvoo, Loviisa, Kotka, Kouvola ympäristöineen. Kala-Autolla on 16 pakastinautoa ja n.30 työntekijää. Liikeideanamme on toimittaa huippulaatuisia kala- ja äyriäistuotteita suoraan loppukuluttajalle – kylmäketjun katkeamatta!

Kierrämme asuntoalueilla noin kolmen kuukauden välein. Meiltä voi myös tilata tuotteita etukäteen joko soittamalla tai sähköpostitse, jolloin myyjämme sopii kanssasi molemmille sopivan toimitusajan. Jaamme asiakkaillemme autojemme kierroksista tietoa myös sähköpostin välityksellä.

 

Merikrottia, äyriäissekoitusta vai kuhaa? Eksoottisia mereneläviä moneen lähtöön tuodaan nykyään kotiovelle asti. Kala-Auto on kiertänyt ovelta ovelle kahdentoista vuoden ajan ja markkina-alue kasvaa jatkuvasti.
MIIA KRAUSE / YLE HELSINKI

Kuvahaun tulos haulle ICON SHOPPING CART BLUE  OSTA KALAA