Lohiburgeri

Ainesosat

4 annosta
40 min

2 lohen filepalaa

Pikkelöity kurkku:
1 tuorekurkku
1-2 rkl etikkaa
1-2 rkl sokeria
1/2 dl silputtu tilli

Kastike:
1 prk Crème fraîche (ranskankermaa)
1/2 – 1 limen mehu
2 valkosipulin kynttä
1 tl sokeria
1 dl parmesanraastetta

Lisukkeet:
jääsalaattia
kaprista
avokado
punasipuli

 
 

Valmistus

Sulata ja kuivaa lohen filepalat. 

 

Kuori kurkku, viipaloi ohuiksi viipaleiksi (juustohöylä on oiva apuväline). Lisää mausteet ja sekoita niin että neste kurkusta alkaa irrota. Tarkista maku.

 

Sekoita ranskankermaan murskattu valkosipuli, limen mehu, sokeri ja raastettu parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

Leikkaa lohi 1,5 cm:n paksuiksi viipaleiksi.Ripottele kuumalle pannulle sormisuolaa tai merisuolaa myllystä, aseta kalapalat pannulle paahtumaan ilman rasvaa. Paahda molemmat puolet kauniin ruskeiksi. 

 

Paahda hampurilaissämpylä rapeaksi paahtimessa.Lado hampurilaisen väliin jääsalaattia, punasipulia, avokadoviipaleita, kaprista, pikkelöityä kurkkua, crème fraîche-kastike ja lohipalat.

 

Lisää kommenttisi

Kuvahaun tulos haulle ICON SHOPPING CART BLUE  OSTA KALAA