Kultaotsa-ahven persiljamarinadissa

4 annosta

Kultaotsa-ahven 4kpl (n.400g/kpl)

Marinaadi

1 pnt pesilja
2 valkosipulin kynttä hienoksi hakattuna
1 rkl rouhittua mustapippuria
1 rkl suolaa
1 dl oliiviöljyä
Puolikas sitruuna
1 Lime

 

 

Valmistus

Lämmitä Uuni 180c

 

Hienonna Persilja varsineen, Lisää hienoksi hakattu valkosipuli, mustapippuri ja suola. Sekoita keskenään oliiviöljyn kanssa.

 

Leikka Lime ja Sitruuna puolenkuun muotsiksi.

 

Leikka 4-6 viiltoa Kultaotsa-ahvenen molempiin kylkiin. Hiero marinadi kalohin. (Voit antaa marinoitua myös yön yli.)

 

Laita kalat uunipellille. Lisää toisen kyljen viiltoihin lome ja sitruunapalat.

 

Paista uunissa n. 30-40 min

 

Tarjoile uunivihannesten tai salaatin kera.

Tämä tapa sopii myös erittäin hyvin grillattavaksi.

Lisää kommenttisi

Kuvahaun tulos haulle ICON SHOPPING CART BLUE  OSTA KALAA