Kuhaceviche

4 annosta

4 kuhafilettä  (n. 400-500g)

Marinaadi

5 lime
2-3 punaista chiliä
1 pnt korianteria
1 punasipuli
1 rkl hunajaa
1 rkl uolaa
2 avocadoa
Puolikas tuore ananas

 

 

Valmistus

Leikkaa sulaneista kalafileistä ensin nahka pois. Leikkaa tämän jälkeen ruotorivi pois ja sitten paloittele file noin sentin kuutioiksi.

 

Purista limeistä mehut. Sekoita mehuun tilkka juoksevaa hunajaa ja suolaa. Kääntele mehu kalapaloihin. Lisää Punasipuli, chili ja mustapippuri.

 

Anna kalan maustua 30 minuuttia. Lisää silputtu korianteri ja paloiteltu ananas.

 

Tarjoile ceviche esimerkiksi avokadosiivujen ja leivän kanssa.

Lisää kommenttisi

Kuvahaun tulos haulle ICON SHOPPING CART BLUE  OSTA KALAA