Kuhaceviche

4 annosta

4 kuhafilettä  (n. 400-500g)

Marinaadi

5 limeä
2-3 punaista chiliä
1 pnt korianteria
1 punasipuli
1 rkl hunajaa
1 rkl suolaa
2 avocadoa
Puolikas tuore ananas

 

 

Valmistus

Leikkaa sulaneista kalafileistä ensin nahka pois. Leikkaa tämän jälkeen ruoto rivi pois ja sitten paloittele filee noin sentin kuutioiksi.

 

Purista limeistä mehut. Sekoita mehuun tilkka juoksevaa hunajaa ja suolaa. Kääntele mehu kalapaloihin. Lisää Punasipuli, chili ja mustapippuri.

 

Anna kalan maustua 30 minuuttia. Lisää silputtu korianteri ja paloiteltu ananas.

 

Tarjoile ceviche esimerkiksi avokadosiivujen ja leivän kanssa.

Lisää kommenttisi

Kuvahaun tulos haulle ICON SHOPPING CART BLUE  OSTA KALAA