Helppo Hummeri-illallinen

Ainesosat

2 annosta

2 Hummeria
2l vettä
70g suolaa
2-3 tl sokeria tai hunajaa
noin 100g tuoretta tilliä

noin 500g perunaa

Salaattia
Tomaattia
Kurkkua

Vaaleeta leipää
Majoneesia

 

Valmistus

Aloita sulattamalla hummerit.

 

Kaada 2l vettä kattilaan. Keitä hetki lisää joukkoon suola, sokeri tai hunaja sekä tilli. Lisää tarvittaessa vettä.

 

Laita sulaneet hummerit veteen. Anna hummereiden liota suolaliemessä jääkaapissa yön yli.

 

Pese tai kuori perunat. Pilko ne sopivan kokoisiksi ja paista reilussa öljyssä pannulla. Kunnes ne ovat kauniin värisiä ja kypsiä. 

 

Pilko salaatti, tomaatit ja kurkku sopivan kokoisiksi paloiksi ja sekoita ne keskenään kulhossa.

 

Paahda vaalea leipä tai pasita sitä hetki pannulla, kunnes leivissä on hyvä väri ja ne ovat rapeita.

 

Tarjoile annos majoneesin ja kuohuviini kanssa. Nauttikaa!

Lisää kommenttisi

Kuvahaun tulos haulle ICON SHOPPING CART BLUE  OSTA KALAA