Grillad svärdfisk med tomat-chilisalsa

Ingredienser

4 portiun
25 min

4 svärdfisk biffar
4 st tomater1 styckad rödlök

2 gröna chilin (mildare)
3 msk olivolja
Saften från en lime
Lite salt och rikligt med svart peppar
1 dl styckad färsk koriander eller basilika

   

Tillverkning

Blanda ihop alla salsa ingredienser och låt stå och dra sig en stund innan serveringen.Tina upp svärdfisken i rumstemperatur 3-5 timmar eller i kylskåpet 12-15 timmar.

Torka av fisken med hushållspapper.

Häll över biffarna med lite olja, citron, salt och peppar

Värm upp pannan eller grillen innan du sätter på fisken.

Stek de rumstempererade biffarna ca 2 minuter per sida.

Servera biffarna med salsan, risotto eller kokt ris

 

Lisää kommenttisi

Kuvahaun tulos haulle ICON SHOPPING CART BLUE  OSTA KALAA