Etikkamarinoitu Ahven

4 annosta

4kpl isoja ahvenfileitä (n. 200g/kpl)

Etikkaliemi

4 dl vettä
2 dl väkiviinaetikkaa
2 dl sokeria
2 kpl laakerinlehteä
6-8kpl kokonaista maustepippuria

Panerointi ja paistaminen

1 dl korppujauhoja
1 dl ruisjauhoja
Suolaa ja pippuria oman maun mukaan
2-4 rkl voita paistamiseen

 

Valmistus

Ahventen paistaminen.

Sekoita Korppujauho, Ruisjauho, suola ja pippuri keskenään.

 

Pyöräytä ahvenfileet seoksessa.

 

Kuumenna pannu kuumaksi. lisää voi ja paista fileet kauniin ruskeiksi. Jäähdytä fileet.

 

Etikkaliemi

Keitä ainekset keskeenään. Jäähdytä.

 

Marinoi ahvenet etikkalimessä vähintään yön yli.

 

Tarjoille esim. tumman leivän kanssa.

Lisää kommenttisi

Kuvahaun tulos haulle ICON SHOPPING CART BLUE  OSTA KALAA