Rekisteriseloste

Asiakasrekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Suomen Kala Auto Oy (jäljempänä "Kala-Auto")
2047495-9

Meijeritie 5
00370 HELSINKI
Puh. 0505305930

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Miro Torikka
Puh. 0505305930 (Kala-Auton vaihde)

Rekisterin nimi sekä rekisteröidyt

Asiakasrekisteri, johon on merkitty asiakastiedot. Rekisteröinnin perusteena on sopimussuhde Kala-Auton tai Kala-Auton tuottamien palvelujen käyttäminen.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Tietoja käsitellään sovittujen palvelujen tuottamiseen, palvelujen ja tuotteiden toimittamiseen asiakkaalle, tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen, laskutukseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

Tietoja käytetään myös mainontaan, markkinointiin, suoramarkkinointiin ja markkinoinnin kohdistamiseen asiakkaille, viestinnän tunnistamistietoja kuitenkin vain asiakkaan suostumuksen nojalla. Asiakkaalla on oikeus kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi.

Viestintäpalvelun käyttämisessä tallentuvia viestinnän tunnistamistietoja käytetään ainoastaan sähköisen viestinnän tietosuojalain sallimiin tarkoituksiin.

Asiakkaan ja Kala-Auton väliset puhelut voidaan tallentaa esimerkiksi liiketapahtuman varmistamiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkuustiedot:

 • Etu- ja sukunimet
 • Henkilötunnus
 • Osoitetiedot
 • Yhteyspuhelinnumero
 • Yhteyssähköpostiosoite
 • Kieli
 • Suoramarkkinointikiellot ja -suostumukset
 • Asiakkaan itsensä antamat lisätiedot
 • Asiakashistoria (esim. yhteydenotot asiakkaaseen/asiakkaalta, tilausmuutokset)
 • Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot

Tiedot palvelun käyttämisestä: Kun asiakas käyttää Kala-Auton palveluja, tietojärjestelmiin tallentuu tietoja palvelun käytöstä.

Tietolähteet

 • Asiakkaan ilmoittamat tiedot.
 • Palvelun antamisen tai ylläpidon yhteydessä saadut henkilötiedot.
 • Lisäksi käytetään julkisia tietolähteitä, kuten Suomen Postin ja Väestörekisterikeskuksen osoitepalvelua.

Tietojen luovutus

Kala-Auto voi luovuttaa tietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa esimerkiksi viranomaisille.

Mikäli tietoja siirretään Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, siirto edellyttää, että kyseisessä maassa taataan tietosuojan riittävä taso tai rekisterinpitäjä antaa sopimuslausekkein tai muulla tavoin riittävät takeet henkilöiden yksityisyyden ja oikeuksien suojasta tai rekisteröity on antanut yksiselitteisen suostumuksen siirtoon.

Rekisterin suojaus

Kaikilla rekisteriä käsittelevillä henkilöillä on rekisterinpitäjän myöntämä henkilökohtainen käyttöoikeus (Kala-Auton työntekijöillä). Henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan perusteella pystytään todentamaan kaikki sisäänkirjautumiset. Jokaiselle käyttäjälle on määritelty oma, henkilökohtainen käyttöoikeustaso, mikä varmennetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Koko henkilöstöllä ja Kala-Auton lukuun toimivilla ulkopuolisilla henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.

Ostoskori


Yhteensä: 0€

Tilaustiedot

Minimitilaus 50€
(sisältää kotiinkuljetuksen)
Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja maksat tilauksen kätevästi ovella (kortilla/käteisellä). Hinnat sisältää arvonlisäveron 14%
Tuote lisätty!